Vítejte na stránkách zabývajících se seznamem některých z dnešního pohledu starších typů procesorů společnosti Intel. Níže uvedený seznam je primárně zaměřen na procesory s taktem od 2GHz nahoru a měl by vám pomoci se poněkud lépe vyznat v různých revizích, rychlosti FSB, typu patice (socketu), výrobního procesu, počtu či typu jader a několika dalších údajů. Seznam procesorů je celkem dlouhý a již v listopadu 2006 dosáhl počtu 500 typů. Veškeré informace pocházejí z originálních zdrojů Intel Corporation, případné chyby se snažíme korigovat, ale i sám Intel má ve svých údajích mnoho překlepů a logických chyb, někdy se dokonce rozchází v technických údajích jednoho typu procesoru na více místech, což by se snad vzhledem k tak obrovskému množství modelů dalo odpustit. Následující tabulka o sobě netvrdí, že žádné chyby neobsahuje, ale snad jich tu moc není. Tabulka však již není od konce roku 2008 aktualizována (nejsou lidi :-).
A nyní se tedy podívejme co zde máme za dostupné informace o procesoru Intel Core 2 Duo se sSpec SLA4U a CPUID 06F6h. U některých typů se může zobrazit i horní obrázek štítku z dodávané krabičky s technickými údaji. Pod ním pak bývá foto samotného procesoru z obou stran. V levém sloupci, který se zobrazuje vždy pak najdete technické informace a parametry zvoleného procesoru. Je nám velmi líto, ale tento projekt byl na začátku roku 2008 ukončen a již se v něm nadále nepokračuje. Veškeré fotky z tohoto webu jsou volně k dispozici, jedinou podmínkou pro jejich využití je uvedení zdroje - www.cpufoto.eu.

Seznam a technické parametry procesoru Intel SLA4U

CPU
Intel Core 2 Duo SLA4U

SLA4U
TYPE
E6320
FREQUENCY
1866 MHz
CPU FSB
1066 MHz
MULTIPLICATOR
7x
REVISION
B2
L2 CACHE
4096 KB
L3 CACHE
--
VOLTAGE
1.350V
SOCKET
775 / FC-LGA6
MANUFACTURED
65nm
CORE NUMBER
2
sSPEC
SLA4U
CPUID
06F6h
PLATFORM (PCG)
06
EXT. MEMORY 64 (EM64T)
--
HYPER-THREADING (HT)
--
SPEEDSTEP TECH. (EIST)
YES
TRUSTED EXECUT. (TXT)
--
VIRTUALIZATION (VIIV)
YES
XD BIT (NX/EDB)
YES
THERMAL MON. II (TM2)
YES
ENH. HALT STATE (EHS)
YES
ORDER CODE BOX
BX80557E6320
ORDER CODE OEM
HH80557PH0364M
CORE NAME
Conroe
INTEL WEB INFO
ProcessorFinder
OTHER CPU INFO
These parts are PECI enabled and have Extended Halt (C1E) power of 22W
 

QUALCOMM ATHEROS DRIVER's * REALTEK DRIVER's * AMD and ATI DRIVER's * USB 3.0 DRIVER's * VIA/VIATECH DRIVER's * MSI BIOS * ZIDA BIOS * WiFi DRIVER's